De opnames zijn begonnen!

Published by klezmer on

Het is zover! Onze EP opnames zijn afgelopen weekend van start gegaan! Samen met producent/geluidstechnicus/inspirator Mark Oomen hebben wij afgelopen weekend de basis gelegd voor onze nieuwe EP. Hierop zullen we 5 eigen geschreven tracks presenteren waar we de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. We vlogen onze huisfotografe Isa van Bussel in om dit toffe proces te komen vastleggen, zie ook onze foto’s.

Opnames EP

Dus, Bendert trommelde er flink op los op vrijdag, Ollie basste er flink op los op zaterdag en Joey mocht de dag afsluiten met zijn zwoele pingels en funky ritmes. Ondertussen werd er natuurlijk genoeg koffie gedronken, gechilld en geyoga’d. Supergezellig dus! We sloten het weekend af met de opnames van de strijkers op zondag. Onze besnaarde romantici hebben het beste uit zichzelf naar boven gehaald en daarmee een basis gelegd voor de rest van de opnames. Komend weekend zijn de blazers en zang aan de beurt. We hebben er zin in!

Daarnaast zijn we bezig met het ontwerpen van de enige echte Klezmagic truien: hou onze socials in de gaten om binnenkort eentje te bestellen, of mail naar klezmagicmusic@gmail.com om er alvast een te reserveren ;). 

Ook werken we ondertussen aan het maken van een nieuwe liveshow en het voorbereiden van de EP release, waar we jullie onze nieuwe tunes willen presenteren. Verwacht het vertrouwde Klezmerfeestje in een nieuw jasje. Na 2 jaar met nauwelijks optredens zullen we proberen het dak nog verder weg te tuuteren en jullie voeten nog harder te laten dansen! Hou deze mailtjes of onze socials in de gaten dus!

Voor nu: heel veel liefs (in het bijzonder van Joosje en Esther, kijk maar) en stay safe!
Klezmagic

Categories: NewsProject