Wij zijn terug: statusupdate!

Published by klezmer on

Hej lieve mensen! Wij zijn terug, na een enerverende zomer met een heel geslaagde 2e zomertour! Deze keer gingen we op tour in Frankrijk, met veel vette straatoptredens, lieve mensen, mooie uitzichten en fantastische avonturen als gevolg!

Nadat we terugkwamen, zijn we gelijk weer in de optredentrein gerold, met veel vette optredens, waaronder een optreden bij Circusbende Festival 2021, het Teschow La Familia festival in Teschow in Duitsland, bij de Culturele Vrijplaats Landbouwbelang in Maastricht en natuurlijk onze geliefde straatoptredens. Wil je nou binnenkort komen kijken? Check dan deze pagina!

Foto van straatoptreden in Bremen 13 augustus 2021. Foto door Isa van Bussel

Wij zijn terug! En dat betekent dat we aan de slag gaan met onze nieuwe EP waarvoor jullie allemaal zo lief hebben gedoneerd. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven en het verfijnen van onze nieuwe tunes die we voor jullie gaan opnemen! Mocht je nou heel benieuwd zijn wat er gaat komen? Kom dan alvast kijken bij ons optreden in Cafe Czaar op 8 oktober om 20:30! Daar zullen we een paar van onze nieuwe tunes spelen 😉 En als je tot die tijd verveelt, luister dan lekker hier!